Craiova: Tiugan şi clanul lui, puşi în libertate de Tribunalul Dolj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dragoş Tiugan a cerut să fie eliberat de şapte ori până acum
Dragoş Tiugan a cerut să fie eliberat de şapte ori până acum

Dragoş Tiugan, fratele unui magistrat de la Tribunalul Dolj, acuzat de falsificare de carduri, a fost eliberat din închisoare după aproape şase luni de arest. Gruparea condusă de tânăr acţiona în Suedia, Germania şi Italia, iar anchetatorii spun că prejudiciul ar fi fost de peste 500.000 de euro.

Tribunalul Dolj a dispus  vineri punerea de îndată în libertate a inculpaţilor Cercelaru Andrei, Stan Eugen, Vasile Claudiu Leonard, Tiugan Dragoş Radu, Cîţă Narcis-Florin, Badea Marian şi Neacşu Mihai Traian,dacă nu sunt arestaţi sau reţinuti în altă cauză. Cu recurs în termen de 24 de ore de la pronunţare.

image

Tânărul a fost luat pe sus din locuinţa sa şi dus, pe data de 27 mai împreună cu alte persoane, la sediul DIICOT din Craiova pentru a fi audiat. Dragoş Tiugan a fost escortat cu cătuşe la mâini şi le-a spus procurorilor că nu este vinovat de absolut nimic. „În momentul de faţă sunt aduse toate persoanele reţinute la sediul DIICOT pentru a fi audiate. Avem informaţii despre activitatea pe care au desfăşurat-o de mai bine de şase luni. Sunt acuzaţi de falsificare de carduri“, a spus Flavius Cristea pe data de 27 mai, procuror în cadrul DIICOT Craiova.

image

Cercetaţi în stare de libertate

Tinerii sunt acuzaţi de săvârşirea infracţiunilor  de constituire de grup infracţional organizat, acces fără drept la un sistem informatic, punerea la dispoziţie a unor date informatice, deţinerea unor echipamente în vederea falsificării instrumentelor de plată şi punerea în circulaţie de instrumente de plată falsificate.



Fiul neurologului Tiugan a mai fost acuzat în 2004 că a confecţionat şi comercializat aparate electronice menite să pirateze bancomatele.  Cu informaţiile obţinute a clonat carduri şi a reuşit să sustragă sume mari de bani din mai multe bancomate. Dragoş Tiugan a fost angajat la RAR Dolj pe funcţia de inginer. Tânărul  a declarat atunci ca şi acum că este nevinovat.

image

Citeşte mâine în „Adevărul de Seară“ date importante din rechizitoriul lui Dragoş Tiugan

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite