Timişorenii, mulţumiţi de egalul obţinut la Craiova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oficialii echipei FC Timişora şi jucătorii s-au declarat mulţumiţi de remiza obţinută în Bănie, în ultimele secunde ale disputei cu Universitatea.

Antrenorul bănăţenilor, Vladimir Petrovici, crede că rezultatul a fost unul echitabil.

Universitatea Craiova – FC Timişoara 1-1 (A. Piţurcă-min.53, Zicu -min. 92)

EXCLUSIV / Găman, cinci ani la Timişoara!

A fost o partidă adevărată, surprinzătoare şi cu o doză mare de imprevizibil. La final, se poate spune că am avut mai mult noroc, dar, după ocaziile pe care ni le-am creat şi nu am reuşit să le fructificăm, cred că scorul final este echitabil. Am cedat teren şi am permis adversarului să înscrie, de aceea cred că de acum trebuie să jucăm mai atenţi încă din primul minut, pentru a nu mai fi nevoiţi să revenim pe tabelă. Per total, am făcut o partidă bună, am închis foarte bine jocul, sunt mulţumit, dar mai sunt ceva probleme“, a spus tehnicianul.

La ce fotbal de joacă în acest început de campionat şi câte surprize sunt e important fiecare punct. Am întâlnim o echipă arţăgoasă, în faţa unui public numeros şi cu siguranţă multe echipe bune ale campionatului vor pleca învinse de aici. Cred că am dominat jocul, după ce ei au deschis scorul în urma unei greşeli a apărării noastre“, a precizat şi vedeta echipei din Timişoara, Cosmin Contra.

Singurul puţin nemulţumit a fost preşedintele Gheorghe Chivorchian.

Rezultatul este puţin nemeritat, am controlat jocul în proporţie de 70 la sută. Fotbalul se joacă până în ultima secundă, iar noi suntem o echipă care joacă fotbal. Nu consider că suntem o echipă norocoasă“, a spus Chivorchian.

Universitatea Craiova a terminat la egalitate, duminică, scor 1-1 (0-0), cu formaţia FC Timişoara, în primul meci de la revenirea pe stadionul „Ion Oblemenco“. Pentru olteni a înscris Alexandru Piţurcă (52), în timp ce pentru bănăţeni a marcat Ianis Zicu (90+3).

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite