Craiova: Sute de mii de pachete de ţigări de contrabandă în valoare de peste 80.000 de lei au fost confiscate de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oamenii legii au confiscat luna trecută peste 190.000 de pachete de ţigări de contrabandă în valoare de peste 80.000 de lei. Craiovenii care transportau ţigările s-au ales cu amenzi.

Controlul a fost efectuat între 9-10 mai de către agenţii de la Secţia 4 Poliţie. Un tânăr de 24 de ani a fost prins având asupra sa 2.250 de pachete de ţigări de pachete de ţigări, de diferite mărci, care nu aveau marcaje fiscale, în valoare de 15.750 lei. Produsele au fost ridicate în vederea confiscării, iar craioveanul sancţionat cu 1.000 de lei.

Amendat cu 6.000 de lei

Tot în această perioadă, un bărbat de 54 de ani a fost depistat de oamenii legii în timp ce transporta dintr-un autovehicul într-altul o cantitate mare de pachete de ţigări, produse în România. “Poliţiştii de la Serviciul de Investigare a Fraudelor, împreună cu reprezentanţi ai Gărzii Financiare Dolj, au definitivat verificările demarate în noaptea de 9-10 mai, privind pe D. Costică, din Craiova, administrator al unei sociatăţi comerciale. În urma verificărilor efectuate, s-a dispus confiscarea a 7.400 de pachete de ţigări în valoare de 66.500 de lei, despre care există date că provine din fapte de comerţ ilicit”, a declarat subcomisar de poliţie Florentina Popescu, din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dolj. Pentru fapta sa, bărbatul a fost amendat cu 6.000 de lei.




Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite