Ţicleanu s-ar mulţumi şi cu un punct cu CFR Cluj, Mititelu vrea o victorie cu 1-0

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătorii Universităţii Craiova susţin că s-au pregătit bine pentru acest sezon şi în special pentru duelul de sâmbătă cu campioana CFR Cluj, în faţa căreia vrea să-şi ia revanşa după eşecul din primăvară.

Pe 10 mai, Prepeliţă şi compania scăpau printre degete o victorie care i-ar fi putut scoate pe clujeni din cursa pentru titlu.

Craiova a avut 2-0 în minutul 65, dar a pierdut cu 3-2, după un penalti făcut de Iliev în minutele de prelungiri, mulţi suspectându-i pe olteni de un aranjament.

Antrenorul Aurel Ţicleanu nu se gândeşte însă la acel meci, ci doar la cel de sâmbătă, şi susţine că şi un punct ar fi bun.

Clujenii formează o echipă puternică, agresivă, cu automatisme, dar noi trebuie să fim mai rapizi şi mai agresivi ca ei. Numai aşa putem să le facem faţă. Va trebui să marcăm cel puţin o dată, dacă vrem să obţinem ceva. Orice punct este binevenit, pentru că va fi bătaie pe fiecare punct, şi un egal cu campioana nu ar fi rău. Va fi un sezon foarte dificil, în care poţi să iei trei puncte cu CFR Cluj şi să pierzi cu ultima clasată“, a afirmat Ţicleanu conform prosport.ro.

În schimb, patronul Adrian Mititelu are o singură dorinţă, o victorie la limită. „Cred că vom câştiga cu 1-0 meciul cu CFR Cluj, nu contează cine dă gol, important este să câştigăm“, a spus Mititelu.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite