Ţicleanu s-a înţeles cu Mititelu prin telefon: „Este bine că lumea nu m-a uitat“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul Adrian Mititelu a anunţat la miezul nopţii, pe blogul său, că antrenorul principal al Universităţii Craiova în noul sezon va fi Aurel Ţicleanu.

„Chiose“ s-a înţeles cu Mititelu prin telefon, el aflându-se încă în Kuwait pentru a-şi rezolva problemele contractuale cu Al-Sahel, echipă pe care a promovat-o în prima ligă şi cu care îi expiră angajamentul pe 30 iunie.

Dacă nu erau problemele cu viza, cu echipa de aici, aş fi plecat spre ţară cu primul avion. Sper să rezolv repede şi să vin la Craiova. Oricum, m-am pus deja pe treabă“, a spus Ţicleanu din Kuwait.

Acesta susţine că a contat mult în alegerea sa felul în care i-a vorbit Mititelu şi prezenţa în staff-ul echipei a foştilor săi colegi din Craiova Maxima, Silviu Lung şi Ion Geolgău.

Sunt unul dintre copiii de suflet ai Universităţii şi devin sentimental când vine vorba de Craiova. Aşa că atunci când am fost contactat am spus prezent. A contat mult şi prezenţa în staff a lui Lung şi Geolgău, dar şi felul cum a vorbit patronul Mititelu cu mine. Este bine că lumea nu m-a uitat“, a adăugat Ţicleanu, bucuros de revenirea în ţară, unde spune că nu a stat, adunat, mai mult de şapte ani, în ultimii 20 de ani.

„Chiose“ a mai fost antrenor principal la Universitatea în 1994 şi preşedinte de club în 2001, în „era“ Gigi Neţoiu.

Ştiu că la Craiova nu este o situaţie roză, echipa a trecut prin momente dificile, a avut un sezon ratat, dar toate astea au dus, probabil, la venirea mea. Sper ca la finalul sezonului toată lumea să fie mulţumită de felul cum s-a lucrat la Universitatea. Obiectivul meu este ca echipa să joace fotbal, pentru că aşa vor veni şi rezultatele“, a încheiat Ţicleanu.

Acesta a recunoscut că nu cunoaşte lotul de jucători, dar că nu-şi face probleme „pentru că am predat fotbal în toate limbile şi am experienţa necesară

„Chiose“ are colaboratorii deja stabiliţi de club: Sandu Tăbârcă (director tehnic), George Biţă (antrenor secund), Silviu Lung (antrenor cu portarii) şi Gabriel Martinez Poch (preparator fizic).

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite