Ţicleanu a studiat pe CFR Cluj. Vezi ce ştie antrenorul Craiovei despre adversara din prima etapă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Universitatea Craiova s-a întors din stagiul de pregătire de la Kaprun cu gândul la prima confruntare din campionat.

Oltenii vor debuta în noul sezon pe 24 iulie în compania echipei campioane CFR Cluj, iar antrenorul Aurel Ţicleanu spune că şi-a făcut bine temele.

„Ştiu foarte bine ce s-a întâmplat cu Clujul în returul sezonului trecut, băieţii au mare sete de revanşă. Dacă se va întâmpla să controlăm din nou partida ca atunci, sper să reuşim să nu o mai scăpăm din mână. Ei oricum au un avantaj faţă de noi, fiindcă vor disputa un meci oficial, în Supercupă. I-am urmărit în Austria şi trebuie să recunosc că alcătuiesc o echipă solidă, serioasă, sigură pe ea“, a spus Ţicleanu pe site-ul oficial al clubului.

„Chiose“ speră să conteze în prima etapă pe toţi jucătorii din lot.

Avem un lot cu jucători valoroşi, nu degeaba sunt doriţi de alte echipe. Aşteptăm revenirea lui Alex Piţurcă, el a resimţit unele dureri şi nu s-a pregătit normal. De asemenea, vreau să am unele discuţii şi cu Wobay, pentru a vedea ce îşi doreşte şi el, pentru a-l informa ce vreau eu de la el. Despre Antchouet ştiu că a avut unele probleme medicale şi s-a întors în Portugalia, pentru teste“, a mai precizat Aurel Ţicleanu.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite