Ţicleanu a sosit în Craiova: „Abia aştept să mă apuc de treabă la Universitatea“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noul tehnician al Universităţii Craiova, Aurel Ţicleanu, a sosit astăzi la prânz în Bănie, iar diseară va conduce primul antrenament la formaţia alb-albastră.

Vezi CV-ul lui Aurel Ţicleanu, noul antrenor al Universităţii Craiova

„Chiose“ şi-a încheiat ieri conturile cu gruparea Al-Sahel şi a părăsit rapid Kuweitul pentru a-şi începe munca la Ştiinţa.

„Este destul pesimism, însă aşa a fost şi înainte de marile noastre meciuri cu Leeds şi cu Kaiserslautern. Până la urmă a ieşit bine, de ce n-ar fi aşa şi acum?! Obiectivul l-am anunţat deja, vrem să jucăm un fotbal de calitate, aşa vor veni şi rezultatele“, a spus Ţicleanu la sosirea în ţară, conform gsp.ro.

Nimeni nu m-a chemat vreodată la bine, numai la rău! Până acum m-am descurcat şi am reuşit să redresez situaţiile de la echipele unde am mai fost. Oricum, mai jos de locul 13 nu se poate pentru această echipă, am venit să ajut Craiova să facem paşi înainte“, a mai spus Aurel Ţicleanu.

„Chiose“ a fost aşteptat la aeroport de soţia şi fiica sa, cu care a venit în Bănie. „Abia aştept să mă apuc de treabă la Universitatea. Sunt puţin obosit după atâta drum şi după cât am tras pentru a-mi rezolva problemele în Kuweit, dar sunt şi nerăbdător să-i cunosc pe băieţi“, a precizat Ţicleanu la sosirea în Craiova. Acesta a fost preluat în Bănie de preşedintele Ion Geolgău, fostul său coechipier de la Ştiinţa.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite