Ţicleanu a rămas cu gura căscată când a ajuns la oficiala stadionului Oblemenco. Vezi de ce!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul Universităţii Craiova, Aurel Ţicleanu, a avut parte de o mare surpriză atunci când a urcat, după aproape zece ani, în tribuna oficială a arenei Ion Oblemenco.

„Chiose“ a dat cu ochii de echipele care au adus gloria Universităţii Craiova, afişate pe pereţii din interiorul oficialei.

Formaţia care obţinea în 1981primul event din istoria clubului şi cea care în 1983 avea să fie foarte aproape de finala Cupei UEFA, postate pe pereţi, l-au lăsat cu gura căscată pe Ţicleanu.

„Uite-mă şi pe mine aici. Ce tânăr eram!“, a exclamat noul antrenor al Craiovei, care l-a căutat prin echipă şi pe preşedintele Ion Geolgău. „Ia uitaţi-vă ce plete avea Ghiţă. Ce bine îi stătea aşa“, a glumit apoi Ţicleanu.

„Chiose“ a trecut în revistă fiecare tablou de pe perete şi şi-a adus aminte de povestea fiecăruia. „Aici era înainte de meciul cu Fiorentina! Aici jucam cu Kaiserslautern! Cu echipa asta am bătut pe Bordeaux! Ce vremuri. Uite-l şi pe Zoli (Crişan - n.r.) săracu’. Ce jucător mare a fost!“, au fost reacţiile lui Aurel Ţicleanu.

image

Aurel Ţicleanu şi-a adus aminte de perioada Craiovei Maxima

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite