Ţicleanu a ghicit rezultatul de la Braşov - Craiova: „Dacă intri în jocul oltenilor, nu ai ce să le faci“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Stabilit la Braşov, Aurel Ţicleanu nu a ratat ocazia să-şi urmărească la lucru fosta echipă Universitatea Craiova.

Oltenii s-au impus categoric sub Tâmpa, scor 3-0, dar Ţicleanu crede că Ştiinţa a obţinut nişte rezultate normale în ultimele etape (trei victorii din trei meciuri, golaveraj 10-1).

Multă lume de aici m-a întrebat de Craiova şi am spus că are jucători mai buni şi că Braşovul nu va avea nicio şansă. Dacă intră în jocul lor, nu au ce să le facă oltenilor. După primul gol, i-am şi anunţat că mai primesc două până la final şi aşa s-a întâmplat. Aceste ultime rezultate ale Craiovei mi se par normale“, a spus Aurel Ţicleanu, care a condus Ştiinţa în primele cinci etape, obţinând trei puncte, după trei remize.

Craiova nu a jucat rău în acest sezon decât în două partide, la Buzău, cu Victoria Brăneşti (scor 0-1), şi la Târgu-Jiu, cu Pandurii (1-3). În rest şi-a dominat adversarii, şi când eram eu, şi acum. Când joci bine, nu se poate să nu vină rezultatele“, a mai spus „Chiose“.

Ţicleanu a mai precizat că revenirea pe gazon a lui Florin Costea va fi foarte importantă pentru echipă. „Cu el aproape de potenţialul maxim, Universitatea va deveni foarte periculoasă“, a spus fostul internaţional.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite