Ţicleanu: „Ne-a fost răpită victoria! Avem doar două puncte şi asta ne doare“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Revenirea în Bănie nu a purtat noroc alb-albaştrilor, care au ratat victoria cu FC Timişoara, fiind egalaţi în prelungiri. Golul lui Alex Piţurcă a fost anulat de reuşita lui Zicu, iar cele două echipe şi-au împărţit punctele.

Dacă antrenorul oaspeţilor, Vladimir Petrovici, a considerat rezultatul echitabil, Aurel Ţicleanu a fost de părere că „ne-a fost răpită victoria“.

Timişoara a stricat sărbătoarea în Bănie

„Sunt momente în viaţă şi în fotbal în care degeaba te întrebi de ce. Am fost şi la biserică...“, au fost primele cuvinte ale lui Ţicleanu.

Am avut ghinion. Ar fi fost frumos să luăm cele trei puncte, cred că şi meritam, am dominat jocul. Am reuşit să punem probleme mari unei echipe mult mai omogene ca noi. Am deschis scorul şi, din păcate, în ultimul minut ne-a fost răpită victoria, la o fază care nu anunţa nimic. Este al treilea meci când am fi meritat să câştigăm, dar nu am făcut-o. Din păcate, avem doar două puncte acum şi asta ne doare“, a spus Aurel Ţicleanu.

Sperăm ca de acum înainte să fim la fel de uniţi şi cu siguranţă vor veni şi victoriile. Chiar le-am spus băieţilor asta în vestiar. Vom reuşi să urcăm acolo unde ne este locul. Am şi un mesaj pentru toată lumea: «Haideţi fraţilor să continuăm, pentru că se poate! Împreună vom reuşi să facem norocul să se întoarcă şi spre noi»“, a adăugat antrenorul Ştiinţei.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite