Craiova: Teste de cultură generală, în aer liber

0
Publicat:
Ultima actualizare:
foto: CS Info
foto: CS Info

Studenţii Facultăţii de Jurnalism din Craiova au organizat ieri, la lansarea celui de-al treilea număr al Revistei CS Info, un concurs cu premii dulci, în care au antrenat liceeni, studenţi sau masteranzi.

Bileţelele cu întrebări au fost puse într-un bol şi fiecare tânăr hotărât să afle cum stă la capitolul cultură generală a extras câte unul. Întrebări au fost diverse: „Cine a pictat Capela Sixtină?“, „Cine a compus imnul uniunii Europene?“, „Câţi ani a durat Rîzboiul de 100 de ani?“.

image

„Aceste întrebări, alături de alte 40, au bucurat sau au întristat participanţii la concurs. Am fost indulgenţi şi i-am ajutat pe cei aflaţi în dificultate. Am numit evenimentul «un concurs dulce» pentru că am oferit premii în dulciuri câştigătorilor“, a spus Iulia Lăcriceanu, redactor-şef CS Info.

Cei care vor răsfoi numărul III al revistei CS Info vor găs informaţii despre admmiterea în învăţământul superior, despre taberele tematice pentru studenţi,  despre condiţiile din cămine şi proiectele organizaţiilor studenţeşti.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite