Craiova: Tatăl copilului aflat în moarte clinică: „Nenorociţii! Au ştiut că este în stare gravă, dar nu ne-au spus nimic!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sebastian a fost transferat la o clinică privată din Viena, iar starea lui este critică.

Marius Bunica, tatăl lui Sebastian, micuţul de 9 ani operat la Bucureşti după ce a fost diagnosticat în Craiova cu chist hidatic, a spus cu lacrimi în ochi că se va lupta cu sistemul medical din România pentru a-i pedepsi pe cei care l-au nenorocit pe fiul său.

Se caută un “Doctor House” – După cinci ani de analize, medicii români nu ştiu ce să-i spună unei tinere de 28 de ani

Constanţa: Băieţel ucis de un diagnostic greşit

Parcă trăiesc un coşmar, nu îmi vine să cred ce se întâmplă... Copilul meu, care înainte de operaţie s-a jucat în curtea spitalului Grigore Alexandrescu din Bucureşti, acum este în comă pe patul de spital. Nenorociţii, au ştiut că este în stare gravă, dar nu ne-au spus nimic! Medicii de la Viena i-au spus soţiei mele că depinde de noi dacă vrem să îl deconectăm de la aparate!“, a declarat bărbatul, cu lacrimi în ochi.

image

Foto sus- Tatăl copilului în stare de şoc la aflarea veştii

Sebastian, copilul minune al clasei

Băiatul de nouă ani a obţinut mai multe diplome şi premii la concursurile de muzică din toată ţara. Cu o săptămână înainte de a fi internat, micuţul a participat la un concurs muzical în Slatina, unde a fost aplaudat la scenă deschisă. Băiatul este elev în clasa a II-a la Liceul de Artă Marin Sorescu din Craiova.

image

Tatăl copilului vrea să deschidă o fundaţie pentru toţi micuţii care sunt victime ale sistemului sanitar. „Împreună cu naşul meu, care este doctor, vrem să ajutăm toţi copiii aflaţi în situaţii asemănătoare. Fundaţia se va numi «Stop Neglijenţei Medicale din România»“, a mai precizat Marius Bunica, tatăl lui Sebastian.


„Nu îl lăsa să moară, mai dă-i o şansă!“

Bunica copilului se roagă la Dumnezeu să îi dea putere micuţului să scape din starea în care se află. Femeia este şocată şi repetă întruna: „ Doamne, fă o minune pentru îngeraşul meu! Nu îl lăsa să moară, mai dă-i o şansă! Este lumina ochilor mei, nu mi-l lua!“. Femeia spune că Sebastian s-a jucat cu toţi copiii de pe stradă înainte să plece la Bucureşti. „A plecat pe picioare, era bine, nu ne-am gândit că se va ajunge aici! I-au greşit operaţia, iar acum nimeni nu recunoaşte nimic. Suntem disperaţi, medicii din Bucureşti ne-au distrus viaţa... Suntem în stare să vindem tot doar ca să îl salvăm pe Sebastian!“, a spus Maria Bunică.

image
Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite