Craiova: Tatăl copilului aflat în moarte cerebrală. „Eu nu voi semna niciodată moartea băiatului meu. Nu, în nici un caz. Îl vom ţine conectat la aparate atât cât va vrea Dumnezeu“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sebi a ajuns sâmbătă seara în ţară şi a fost internat la Spitalul Grigore Alexandrescu.

Părinţii copilului au apelat la serviciu de ambulanţă privat şi de această dată tot pe cheltuiala lor. Sebastiana a fost operat la începutul lunii iunie la spitalul Grigore Alexandrescu din Bucureşti. Micuţul a fost diagnosticat de un medic ecografist craiovean cu chist hidatic. Doctorul Iona Bâscă din Bucureşti, însă a pus un alt diagnostic şi l-a operat pe micuţ de o tumoră localizată la nivelul glandei suprarenale stâng. Chiar în timpul intervenţiei chirurgicale , copilul a avut o hemoragie puternică şi a intrat în comă profundă. I-a fost atinsă vena cavă inferioară, cea care pompează sângele la inimă „Noi vom face totul pentru copilul nostru. Eu nu voi semna niciodată moartea băiatului meu. Nu, în nici un caz. Îl vom ţine conectat la aparate atât cât va vrea Dumnezeu“, a spus tatăl copilului.

image
image

Sebi este în moarte cerebrală de câteva zile

Părinţii copilului au reuşit pe data de 14 iunie să îl transfere pe Sebi la o clinică privată din Viena. Acolo au aflat teribila veste: băiatul lor este în moarte cerebrală şi este ţinut în viaţă cu ajutorul aparatelor.

Sebastian Bunica

image

„Stau lângă el, îl ţin de mână. Parcă doarme“

Părinţii copilului trăiesc un adevărat coşmar. Lorena Bunică, mama lui Sebi este în stare de şoc. „Stau lângă el, îl ţin de mână. Parcă doarme“, a declarat femeia.

image

Părinţii vor să se facă dreptate

Tatăl copilului vrea să afle ce s-a întâmplat cu adevărat. „Dacă nu se constată că a fost vorba de o eroare medicală, atunic nu mai am nimic de zis. În cazul în care ancheta va stabili altceva, atunci mă voi lupta şi cu morile de vânt.Vinovaţii trebuie să plătească“, a mai declarat Marius Bunica.

Familia micuţului se roagă la Dumnezeu pentru Sebastian

image

Au fost luate primele măsuri

Comisia de anchetă de la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală a decis suspendarea medicului Ioan Bâscă din funcţia de şef de secţie şi sancţionarea cu avertisment a anestezistului Cristian Tănase.     

Marius Bunica, tatăl copilului   

image

Cei care doresc să îl ajute pe Sebastian o pot face donând în conturile de mai jos, deschise de familie:

Cont deschis în euro la BCR


RO46RNCB 0767041361070002


Cont deschis în lei la BCR


RO46RNCB 0767041361070001

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite