Craiova: Tânărul care a lovit două persoane pe trotuar se vrea liber

0
Publicat:
Ultima actualizare:

UPDATE/  Magistraţii au respins recursul formulat de avocaţii lui Adrian Călin. Tânărul a declarat că este nevinovat şi că nu este normal să stea în spatele gratiilor. Tribunalul Dolj va decide astăzi dacă oltenaul în vârstă de 23 de ani va afla dacă va fi cercetat în stare de libertate. Avocaţii tânărului au declarat recurs împotriva măsurii de arestare preventivă.

Adrian Călin de 23 de ani din Craiova a lovit două persoane pe trotuar. Un minor de 13 ani şi mama acestuia au ajuns în stare gravă la spital cu multiple răni. Bărbatul le-a declarat anchetatorilor că nu a văzut că a lovit-o pe femeie şi pe copilul acesteia. Imaginile surprinse, însă, de camerele de luat vederi din zonă arată clar cum şoferul opreşte autoturismul şi se uită câteva secunde la victime, după care fuge de la locul accidentului.
Mama copilului aleargă disperată către acesta şi cere ajutor oamenilor care trec prin zonă. Tânărul care a lovit două persoane pe trotuar a primit mandat de arestare pentru 29 de zile. 

Tânărul riscă să îşi petreacă următorii 15 ani în spatele gratiilor

Este acuzat de  comiterea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice şi părăsirea locului accidentului. În plus, acesta mai este cercetat şi pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fiind sub influenţa băuturilor alcoolice şi pentru vătămare corporală din culpă”, ne-a declarat agent de poliţie Amelia Căprărin, din cadrul Biroului de Presă al IPJ Dolj.

Vom reveni cu amănunte!

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite