Craiova: Şmecherul cu BMW care a a omorât în bătaie un bătrân, sub ochii nepoatei de şase ani, vrea să fie judecat la Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cosmin Drăgan, de 22 de ani, care în urmă cu patru luni l-a lovit pe Pavel Rentea (62 de ani) până l-a doborât la pământ, pentru că traversa strada prea încet, a cerut strămutarea dosarului la Bucureşti.

Craioveanul acuzat a făcut o cerere de strămutare a dosarului în care este judecat pentru loviri cauzatoare de moarte şi ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice. Potrivit reprezentanţilor Tribunalului Dolj, la primul termen, 14 iulie, inculpatul a depus o cerere de amânare a cauzei, susţinând că a depus o cerere de strămutare care se va judeca la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Cererea a fost încuviinţată de Tribunalul Dolj, instanţa fixând termen pe 28 iunie, până când Înalta Curte va judeca solicitarea de strămutare a lui Drăgan.

Nervos că pietonul mergea încet

În data de 2 aprilie, în Vinerea Mare, Cosmin Drăgan (22 de ani), a oprit maşina în Zona Consul şi l-a luat la pumni pe Pavel Rentea (62 de ani), care se afla la o plimbare cu nepoţica lui de şase ani. Şoferul care se afla la volanul unui BMW a fost supărat că pietonul mergea prea încet pe trecerea de pietoni. După ce a aplicat o serie de lovituri, s-a dus la maşină, însă s-a mai întors o dată, pentru a mai da victimei câţiva pumni.

Bătaie filmată

Toată scena a fost surprinsă de camerele de supraveghere stradală. Pavel Rentea a murit la spital câteva ore mai târziu. Conducătorul auto a fugit de la locul agresiunii. Câteva zile mai târziu a fost prins şi reţinut de către poliţie. În prezent este cercetat pentru loviri sau vătămări cauzatoare de moarte, faptă care se pedepseşte cu închisoarea de la 5 la 15 ani. Cosmin Drăgan este recidivist. Craioveanul a mai primit închisoare cu suspendare, pentru infracţiunea de furt.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite