Craiova: Tânăr sedat după ce şi-a văzut mama şi sora hăcuite

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La patru zile de la dubla crimă din „Enescu“, rudele victimelor sunt încă şocate. Giani Văduva, fratele Dorinei, tânăra ucisă de soţul ei, nu a mai intrat în apartamentul de la etajul trei din momentul în care s-a întâmplat tragicul eveniment.

Tânărul este ţinut sub sedative şi a rămas traumatizat din cauza şocului provocat de moartea mamei şi a surorii sale. Vecinii spun că imaginea era una de coşmar. Trupurile neînsufleţite ale celor două femei zăceau într-o baltă de sânge. „Eu am auzit ţipete de disperare. Când am ieşit, le-am văzut pe vecinele noastre înjunghiate. A fost o crimă sadică. Nu ne vine să credem ce s-a întâmplat. Criminalul merită pedeapsa cu moartea pentru ce a făcut“, a spus Constantin Văru, locatar în blocul B29 din cartierul George Enescu.

A părăsit apartamentul

Giani Văduva a declarat că nu mai este în stare să intre în scara blocului în care sora şi mama lui au fost ucise cu sânge rece. Tânărul a părăsit apartamentul imediat după producerea tragicului eveniment. De atunci, nimeni nu a mai intrat în locuinţa victimelor. Rudele Dorinei au declarat că, anul trecut, tânăra în vârstă de 21 de ani a încercat să se sinucidă, înghiţind un tub de medicamente. A fost dusă imediat la spital, iar medicii i-au salvat viaţa. Vecinii spun că agresorul nu mai fost văzut pe la cele două femei de multă vreme. Nu îşi aduc aminte ca Marius Şolea să fi făcut scandal sau să îşi fi agresat soţia şi soacra.„Noi nu îl ştiam pe criminal. Vă daţi seama că dacă venea şi făcea scandal îl ţineam minte. Nu ştiu ce a gândit atunci când a luat viaţa a două persoane. Vă spun că simt aşa un fior în momentul în care trec prin locul în care au fost ucise. Imaginea aceea de groază mi-a rămas în minte“, a spus Marian Goiceanu, vecinul celor două victime.

Gabriel Trandafir, tatăl Dorinei, spune că ucigaşul merită pedeapsa cu moartea pentru faptele sale, acelaşi lucru fiind susţinut şi de rudele familiei Văduva. Bărbatul a spus că agresorul era foarte gelos şi îşi trimitea soţia la muncă în haine cât mai rupte, ca să treacă neobservată prin faţa colegilor. Vasile Şolea a aflat de la anchetatori că soţia lui a decedat. Abia atunci şi-a recunoscut vina.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite