Craiova: Tâlharii poştăriţei au fost condamnaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Codruţ Motorga şi Mihaela Oprea au primit 9, respectiv 7 ani de închisoare.Judecătoria Craiova a decis pedepsele pentru tinerii care au furat 50.000 de lei de la o poştăriţă în plină zi la 14 octombrie 2009.

 Codruţ Motorga şi Mihaela Oprea au reuşit să pună mâna pe geanta factorului poştal, în care se afla suma de 50.000 de lei. Au lovit victima cu pumnii. Ei au fost condamnaţi la 9, respectiv 7 ani de închisoare.

Au cheltuit banii
Mariana Predoi de 50 de ani a fost atacată în faţa blocului J2 din cartierul de pe strada Carol I. Toţii au reuşit să pună mâna pe geanta poştăriţei într-un moment de neatenţie. Oamenii legii au stabilit că în momentul în care victima a intrat în scara blocului, a intrat şi agresorul care atacat-o pe poştăriţă. Martorii au declarat că au văzut cu ochii lor cum femeia a fost bruscată.


Suma de 50.000 de lei care a fost furată nu era asigurată. „Deocamdată nu am primit nimic oficial cu privire la condamnarea celor doi. Nu cred că voi mai recupera banii care au fost furaţi. Pedeapsa dată de justiţie este una corectă“, a spus Nichi Motoi, directorul coordonator din cadrul Direcţiei Regionale de Poştă (DRP) Craiova.


Tâlharii poştăriţei au fost prinşi pe data de 2 decembrie în Braşov. Cu o parte din bani, cei doi au cumpărat un Jeep Grand Cherokee pe care au dat 15.000 de lei, iar restul i-au cheltuit prin diverse staţiuni. Codruţ Motorga, de 27 de ani, şi Mihaela Oprea, de 25 de ani, trebui să dea înapoi 50.000 de lei, suma pe care au furat-o.

Tâlharii nu au recunoscut iniţial fapta comisă, însă după ce au fost puşi faţă în faţă cu victima la audieri, au povestit cum au acţionat.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite