TRAGEDIE / Un muncitor care forja fântâni a murit strivit între roţile tirului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul, angajat la o firmă de forjat fântâni, a decedat astăzi, după ce a încercat să scoată sculele din tir, ca să sape un puţ.

Tragedia s-a petrecut la ora 12.00, pe strada Prelungirea Râului din Bariera Vlăicii. Marius T. (29 de ani), din localitatea doljeană Giurgiţa, şi-a pierdut viaţa între roţile tirului care îi transporta uneltele, pentru a forja o fântănă.

image

Prietenul său, Ion Chiuia (foto sus), care se afla la volanul autotrenului, spune că victima îşi pregătea materialele pentru muncă.  „Mi-a zis că vrea să ia nişte scule din camion. În câteva fracţiuni de secundă, am auzit un nişte ţipete puternice. Când am întors capul, l-am văzut pe Marius prins între o roată şi şasiu. Am sunat repede la numărul de urgenţă. Cred că Marius încercase să umble la conducta de aer, care a sărit şi l-a izbit”, ne-a spus Ion Chiuia. Doctorii de pe Ambulanţă, sosiţi la locul impactului, au constat decesul bărbatului. O echipă de criminalişti efectuează cercetări pentru a vedea care au fost cauzele accidentului.

image

Rămâi pe craiova.adevarul.ro pentru a afla care sunt rezultatele anchetatorilor.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite