Craiova: TAS a dat dreptate LPF. Universitatea a câştigat cazul Crişan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a dat câştig de cauză grupării din Bănie în litigiul pe care l-a avut cu fostul antrenor Ştefan Crişan.

Tehnicianul, ultima dată principal la echipa a doua a Universităţii, a fost demis iarna trecută „fără temei legal“, după cum susţine acesta, el solicitând suma de 56.000 de euro, bani ce rezultau din contract.

Litigiul a durat mai bine de cinci luni şi s-a încheiat în vară, comisiile ratificând rezilierea contractului antrenorului, fără alte pretenţii financiare. Crişan a apelat la TAS, dar Tribunalul de la Lausanne a dat dreptate clubului oltean.

Era normal să câştigăm, am spus-o de când am câştigat la instanţele LPF că acest recurs e sortit eşecului, fiind lipsit de orice temei. Îmi aduc aminte că după pronunţarea recursului de către Comisia de Recurs a LPF, Ştefan Crişan a criticat dur instanţele LPF, invocând o lipsă de corectitudine a acestora. Nu a fost frumos ce a făcut atunci şi iată că nici cei de la Lausanne nu au judecat altfel“, a declarat avocatul Ştiinţei, Dan Idita, pentru craiovamaxima.ro.

Acesta a vorbit şi despre litigiul în care alb-albaştrii se află şi cu fostul „principal“ Nicolo Napoli: „Sunt premise favorabile nouă şi în acest dosar, însă deocamdată nu s-a pronunţat o hotărâre“.

Nicolo Napoli, demis de patronul Mititelu la finalul sezonului trecut, s-a trezit cu contractul micşorat cu zece la sută de o penalizare ratificată de LPF. Napoli, care susţine că nu şi-a primit nici ultimele două salarii, a făcut recurs fără folos şi aşa a ajuns la Tribunalul de Arbitraj Sportiv.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite