Craiova: Sute de pachete de ţigări şi sticle cu băutură au fost confiscate de poliţişti. Bărbatul prins cu marfa ilegală a fost sancţionat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 200 de sticle cu băutură şi încă atâtea pachete de ţigări au fost confiscate ieri de poliţiştii doljeni de la un craiovean care le deţinea ilegal.

Ştefan N. (50 de ani) a fost prins de oamenii legii în timp ce transporta marfa cu un autoturism, fără să aibă documente de provenienţă. Craioveanul s-a ales cu produsele ridicate şi cu o amendă de 1.000 de lei. Captura a avut loc în cadrul unei ample acţiuni de prevenire şi combatere a activităţilor ilegale, desfăşurate de agenţi. "Lucrători de la poliţia municipiului Băileşti, Radovan şi Întorsura verifică produsele de tutun ce provin din Ucraina, Republica Moldova şi Serbia. Au fost aplicate 3 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 1.620 lei şi au fost confiscate bunuri şi băuturi în valoare de 1.775 lei", a declarat agent Amelia Căprărin, purtătorul de cuvânt de la Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dolj.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite