Sobor de preoţi, la înmormântarea notarului care s-ar fi sinucis. Sute de oameni îl conduc pe ultimul drum pe Cosmin Sandu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La înmormântarea notarului au participat aproximativ 300 de persoane.
La înmormântarea notarului au participat aproximativ 300 de persoane.

Aproape 300 de oameni au venit la funeraliile notarului craiovean Cosmin Sandu (35 de ani), care a murit miercuri după ce a căzut de la etajul şase al imobilului în care locuia, pe strada Matei Millo.

Înmormântarea notarului Cosmin Sandu, care miercuri s-a aruncat de la etajul şase al blocului în care locuia, a fost programată pentru ora 13.00, însă a început cu aproape o oră mai târziu, la cimitirul Ungureni.

Craiova

Aproape 300 de persoane s-au adunat astăzi la cabinetul notarial al lui Cosmin Sandu, pentru a depune o coroană. Un sobor de cinci preoţi, printre care preotul conf.univ.dr. Gheorghe Zamfir, consilier la Mitropolia Olteniei, au citit rugăciuni pentru odihna sufletului celui decedat. Printre cei care astăzi au aprins o lumânare la sicriul tânărului au fost avocaţi, notari şi profesori de la Universitatea din Craiova, acolo unde mama notarului este cadru didactic.

Craiova


Încontinuu a plâns şi Daniela, cea care a fost prietena notarului mai bine de 12 ani.

Alexandra Sandu (foto stânga), mama notarului, alături de prietena lui Cosmin Sandu (foto dreapta).

Craiova

Notarul Cosmin Sandu

image

Reprezentanţii Mitropoliei Oltenia au anunţat că trupul neînsufleţit al lui Cosmin Sandu nu a fost băgat în biserică, tocmai din cauză că există suspiciunea că s-ar fi sinucis, iar biserica înterzice slujbele religioase în lăcaşurile sfinte, în astfel de situaţii. O cunoştinţă foarte apropiată a notarului ne-a mărturisit că, în ultima perioadă, tânărul era foarte abătut.

Craiova

Află ce ne-a povestit o apropiată a notarului despre motivele care l-ar fi determinat pe Cosmin Sandu să se arunce de la etajul şase al blocului astăzi, din Adevărul de Seară.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite