Craiova: Sute de locuri de muncă, prezentate astăzi şi mâine la Teatrul Naţional

0
Publicat:
Ultima actualizare:
foto arhivă
foto arhivă

Târgul de Cariere se va deschide la ora 10.00, în cele două zile în care poposeşte în Bănie, şi se va închide în fiecare seară, la ora 18.00.

Organizatorii târgului menţionează prezenţa a 35 de companii, care oferă 1550 de oportunităţi de angajare, pentru toate nivelele, neexperimentat, studii medii, studii superioare. O şansă este acordată la Târgul de Cariere şi persoanelor trecute de 45 de ani care sunt în căutarea unui loc de muncă.
 
Cei interesaţi de o slujbă în oraşele Cluj Napoca, Baia Mare, Brasov, Sibiu, Târgu Mureş, Craiova, Oradea, Suceava, unde se organizează Târgul de Cariere, se pot înscrie şi pe siteul www.targuldecariere.info., unde vor găsi şi  informaţii despre cele 3 seminarii gratuite, oferite participanţilor. Acestea au ca teme  instrumentele de autoevaluare şi branding personal, căutarea activă a unui loc de muncă, prin întocmirea unui CV şi a unei scrisori de intenţie, interviul de angajare, drepturile angajatului, întocmirea unui plan de afaceri, drepturile şi obligaţiile angajatorului, surse de informare şi consultanţă în legislaţia muncii.

Cei mai activi participanţi la seminarii vor fi răsplătiţi cu premii în valoare  de 2000 lei.

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite