Craiova: Sute de elevi, „umbrelele“ angajaţilor pentru o zi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liceeni de-a XI-a şi a XII-a au văzut cu ochii lor cum se derulează o zi de muncă, dar şi ce presupune profesia pe care se gândesc să o urmeze în viitor. Ei s-au implicat astfel în programul „Job Shadow Day/Parteneri pentru o zi“, organizat de Junior Achivement România în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Dolj.

Elevii şi-au ales fiecare un domeniu profesional de care sunt interesaţi, de la medicină, învăţământ, alimentaţie publică, bancar, media, militar, şi s-au pus pe treabă încă de la primele ore ale dimineţii. Întâi au primit informaţii despre locul respectiv de muncă, apoi au stat pe lângă un angajat şi au urmărit felul în care se derulează o zi la locul de muncă.

În perioada 4 – 28 martie toţi cei implicaţi în proiect se vor întâlni la sediul Inspectoratului Şcolar pentru a trece în revistă  impresii, reuşite, pentru a realiza un portret complet al evenimentului de astăzi.

Şcolile implicate în program: Grupul Şcolar Matei Basarab, Colegiul Naţional Carol I, Colegiul Naţional Elena Cuza Craiova, Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară, Colegiul Naţional Fraţii Buzeşti,  Liceul Teoretic Henri Coandă, Liceul Teoretic Tudor Arghezi Craiova, Grupul Şcolar Electroputere şi Colegiul Tehnic Constantin Brâncuşi.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite