Suporterii olteni i-au adus un ultim omagiu lui Adrian Păunescu. Fostele glorii ale Craiovei deplâng moartea poetului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Altarul lui Păunescu din faţa sediului clubului Universitatea Craiova
Altarul lui Păunescu din faţa sediului clubului Universitatea Craiova

Clubul Universitatea Craiova a amenajat în faţa sediului un loc în care toţi cei care l-au îndrăgit pe marele poet să poată aprinde o lumânare.

Suporterii olteni s-au înghesuit să-i aducă lui Adrian Păunescu un ultim omagiu, în semn de preţuire pentru tot ceea ce a făcut poetul pentru gruparea din Bănie.

25.0000 de lumânări pentru Adrian Păunescu. Suporterii Craiovei vor transforma arena „Ion Oblemenco“ într-un altar dedicat marelui poet!

Fanii au venit la sediul clubului cu flori şi lumânări pe care le-au lăsat la altarul amenajat de oficialii Ştiinţei.

Printre aceştia s-a aflat şi fostul mijlocaş al Craiovei Maxima, Aurică Beldeanu. Acesta deplânge moartea poetului care „a făcut multe pentru Ştiinţa“.

Sunt trist. Nu credeam că se poate duce în ceruri aşa devreme. Adrian Păunescu a fost pentru Universitatea un mare om. A făcut multe pentru această echipă. Alături de Ştefan Andrei a fost singurul aproape de Craiova în acele vremuri grele. Am amintiri plăcute cu dânsul. Înainte de meciul cu Benfica am cântat pe scenă alături de dumnealui“, a spus Beldeanu.

A fost unul dintre cei mai importanţi oameni din jurul Universităţii Craiova, echipă pe care a ajutat-o mult la acea vreme prin relaţiile pe care le avea. Aduna zeci de mii de oameni înainte de meciurile noastre din cupele europene, prin manifestaţiile pe care le făcea şi am trăit multe momente frumoase cu el, dar şi el cu noi“, a spus şi fostul atacant al Craiovei, Rodion Cămătaru.

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite