Suporterii Craiovei iau din nou cu asalt Capitala!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fanii Universităţii Craiova şi-au anunţat din nou prezenţa în număr mare la meciul cu Dinamo, programat mâine seară, în Ştefan cel Mare.

Liderii galeriei grupării oltene au sunat adunarea chemând toţi suporterii care vor să susţină echipa la meciul cu Dinamo mâine, în gara Craiova, pentru deplasarea spre Capitală.

Plecarea este programată la ora 12.00, fanii urmând să suporte costul biletului de tren (23 de lei) şi al celui de meci (15 lei).

Miercuri am câştigat duelul din tribune, acum trebuie să învingem şi pe teren. De 16 ani aşteptăm o victorie la Dinamo“, susţin ultraşii olteni.

Aceştia şi-au făcut simţită prezenţa pe stadionul lui Dinamo miercuri, în duelul din sferturile Cupei României, tranşat de bucureşteni la penalty-uri, şi vor să arate din nou că sunt mai buni decât rivalii lor.  

M-a surprins neplăcut atmosfera creată de suporterii noştri. Au fost mai mulţi, dar au fost dominaţi de cei craioveni. Este pentru prima dată când se întâmplă aşa ceva pe Dinamo, ca galeria noastră să fie dominată pe teren propriu“, remarca acţionarul dinamovist Cristi Borcea, după spectacolul făcut de cei aproape 800 de suporteri ai Ştiinţei.

Duminică, fanii olteni au rezervate doar 470 de bilete, dar spun că spectacolul va fi acelaşi. „Acesta e protocolul în campionat, sunt mai puţine bilete, dar noi vom fi acolo să încurajăm echipa“, au anunţat liderii galeriei.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite