Craiova: Dorel Stoica pleacă în străinătate după Anul Nou

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dorel Stoica a părăsit Ştiinţa după patru sezoane şi jumătate
Dorel Stoica a părăsit Ştiinţa după patru sezoane şi jumătate

După ce şi-a reziliat contractul cu Universitatea Craiova, Dorel Stoica aşteaptă un semn din străinătate şi spune că va semna cu o echipă de afară după Anul Nou.

Pentru că avea un salariu mare, fostul căpitan al Ştiinţei fusese anunţat încă de la finalul turului de către patronul Adrian Mititelu că este liber să-şi caute echipă, fără pretenţii financiare din partea clubului, în situaţia sa mai aflându-se Florin Şoavă, Vali Bădoi şi Valentin Badea.

Stoica  mai avusese o tentativă de a părăsi Universitatea la mijlocul turului, din cauza restanţelor financiare. Şi atunci oficialii clubului au fost de acord, însă au solicitat 300.000 de euro pentru transferul său. A fost apoi convins să revină la echipă în urma rezultatelor slabe, dar cu promisiunea că îşi va primi banii, lucru care nu s-a întâmplat, jucătorul renunţând la ultimele rate din contractul său de 400.000 de dolari pentru a-şi putea rezilia angajamentul.

De Dorel s-au interesat deja francezii de la FC Nantes, însă jucătorul spune că nu ştie nimic de o eventuală plecare în Hexagon, el aşteptând un semn şi de la Ilie Balaci, pentru a merge în Kuwait (acolo unde va ajunge şi un alt fost alb-albastru, Ionuţ Luţu), dar şi din Turcia. „Am ceva contacte din străinătate, dar numai după Anul Nou, probabil, voi semna. Merg doar afară şi sper să am sănătate să mai pot juca cinci-şase ani până voi pune ghetele în cui“, a precizat Dorel Stoica.

Dorel Stoica nu se desparte de însemnele Ştiinţei

Nu am să uit că Universitatea m-a adus la cel mai mare nivel ca fotbalist. De aceea voi reveni tot timpul cu cea mai mare plăcere la această echipă“, a adăugat fundaşul care a marcat zece goluri pentru Craiova în cele trei sezoane şi jumătate de Liga I.

În acest tur de campionat, Dorel Stoica a jucat în 14 din cele 17 etape, cumulând 1.260 de minute şi marcând două goluri. Stoica mai are la activ şi patru selecţii la echipa naţională, pentru care a înscris un gol (în meciul cu Serbia de la Constanţa, scor 2-3).

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite