Ştiinţa lui Piţurcă bate tot. Wobay, la al treilea gol consecutiv

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Universitatea Craiova a făcut încă o partidă spectaculoasă, reuşind aseară o victorie la scor cu „U“ Cluj (3-0), care a dus-o pe locul nouă în clasament. Oltenii au marcat 12 goluri în ultimele trei meciuri şi arată din ce în ce mai mult pe placul lui Victor Piţurcă.

Ştiinţa a făcut spectacol aseară, învingând Universitatea Cluj într-o manieră categorică şi după o evoluţie care nu a dat emoţii celor aproape 17.000 de suporteri prezenţi în tribune.

Ştiinţa a făcut spectacol cu „U“ Cluj. Vezi filmul victoriei la scor a Craiovei

Avertizaţi de jocul bun de până acum al „şepcilor roşii“, alb-albaştrii lui Piţurcă şi-au luat tare adversarul şi în minutul 10 conduceau deja cu 2-0 (goluri Dina şi Iliev).

Aşa trebuie tratat fiecare meci. Dacă vom juca aşa o să câştigăm multe meciuri şi o să marcăm multe goluri. Am fost net superiori adversarului, iar echipa se apropie din ce în ce mai mult de ceea ce ne dorim“, a spus după meci secundul lui Piţurcă, Eugen Neagoe.

Craiova a marcat 12 goluri în ultimele trei partide (5-0 cu Minerul Lupeni, în cupă, 4-1 la Târgu Mureş şi 3-0 aseară cu „U“ Cluj, în campionat), dar maniera de joc cea mai apropiată de dorinţa lui Piţi este cea din ultimul meci.

image

Managerul Craiovei a mutat băncile de rezerve la trei metri de teren, pentru a fi mai aproape de jucătorii săi. Şi nu i-a menajat deloc, nici după 2-0, nici după ce Julius Wobay (foto sus, în alb) a făcut 3-0, iar oaspeţii nu reuşeau să se apropie periculos de poarta lui Stanca. Le-a taxat fiecare execuţie nereuşită şi s-a bucurat rezervat la goluri.

Wobay şi-a trecut aseară în cont al treilea gol consecutiv în campionat, după reuşitele cu Rapid şi Târgu Mureş. Leonezul, revigorat după venirea lui Victor Piţurcă, a fost din nou unul dintre cei mai buni jucători de pe teren, acţiunile sale destabilizând apărarea clujeană.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite