Craiova: Ştiinţa l-a trimis înapoi pe Răducu la Caracal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorin Răducu
Sorin Răducu

Adus în iarnă la Universitatea Craiova, echipă cu care a semnat un contract pe cinci ani, fundaşul de 20 de ani Sorin Răducu a fost trimis înapoi la FC Caracal, în Liga a III-a.

Jucătorului i-a fost reziliat contractul cu Ştiinţa, după ce nu a reuşit să facă faţă la gruparea din Bănie. Răducu a efectuat doar câteva antrenamente cu Craiova, suferind în cantonamentul din Antalya o ruptură musculară, din cauza şedinţelor de pregătire solicitante la care i-a supus antrenorul Mark Wotte pe alb-albaştri.

Jucătorul a revenit în ţară şi a început recuperarea, dar nu a mai intrat în vederile tehnicianilor echipei craiovene, fiind lăsat să se întoarcă la FC Caracal, echipă care l-a primit cu braţele deschise.

Răducu s-a pregătit cu noi şi va rămâne aici. Nu avea cum să mai prindă echipa la Craiova, din moment ce nu a efectuat perioada de pregătire. Este mai bine pentru el să joace, iar la FC Caracal are loc. Astăzi va efectua un RMN să vedem cum a decurs recuperarea“, a precizat preşedintele executiv al formaţiei caracalene, Jean Niţulescu.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite