Craiova: Ştiinţa de a învinge liderul returului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Costea
Florin Costea

Universitatea Craiova întâlneşte mâine cea mai în formă echipă din Liga I, Gloria Bistriţa. Ardelenii sunt neînvinşi în retur după patru etape, acumulând zece puncte, iar Ştiinţa are o zestre de patru puncte.

Partidele dintre craioveni şi bistriţeni au fost mereu interesante. Universitatea Craiova a obţinut cel mai clar succes în acest sezon tocmai în faţa echipei lui Tata Jean, scor 5-1, după golurile înscrise de Michael Baird (două), Vali Badea, Florin Costea şi Wobay.

Dintre ei doar golgheterul Ştiinţei se mai află în lotul alb-albastru. Comparativ cu partida din prima parte a campionatului, acum situaţia este total opusă. Bistriţenii nu mai reprezintă acel team aflat în groapa retrogradării, în schimb Universitatea este chiar pe o poziţie retrogradabilă. Tehnicianul Gloriei, Marius Şumudică a reuşit revitalizarea echipei sale, obţinând zece puncte în patru runde, deşi nu a întâlnit numai echipe slabe: 0-0 cu FC Timişoara, 2-1 la Alba-Iulia, 3-1 cu Astra Ploieşti şi 1-0 la FC Vaslui.

Aceste rezultate au propulsat echipa bistriţeană, din candidată certă la retrogradare într-o formaţie ce se află pe locul 13, la trei puncte de primul loc ce ar duce în Liga a II-a. Printr-un succes mâine după-amiază, Universitatea ar reveni în forţă în Liga I mai ales că în runda precedentă a învins pe FC Braşov. Ca scurtă statistică,  ultima victorie a Ştiinţei la Bistriţa datează din 5 octombrie 2007, scor 1-0. Cei mai periculoşi jucători ai celor două echipe sunt Florin Costea, de la oaspeţi, şi Keita, de la gazde.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite