Craiova: Ştiinţa continuă războiul cu arbitrii. Marius Avram, contestat de olteni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Avram
Marius Avram

Războiul dintre clubul din Bănie şi Comisia Centrală de Arbitri este departe de a fi încheiat, oltenii nefiind mulţumiţi cu brigadă de sâmbătă.

CCA l-a delegat astăzi, la meciul Universitatea Craiova - FC Braşov, pe Marius Avram, fiul fostului şef al arbitrilor, Vasile Avram.

Oficialii clubului oltean cred că prezenţa „centralului“ bucureştean la duelul de sâmbătă, de la Severin, cu gruparea de sub Tâmpa, nu este tocmai potrivită. Pentru Ştiinţa, meciul cu braşovenii este capital în lupta pentru evitarea retrogradării şi orice greşeală de arbitraj i-ar putea costa scump pe alb-albaştri. 

Marius Avram a condus şi meciul tur de la Braşov, încheiat cu victoria cu 2-0 a gazdelor, pe site-ul oficial al clubului oltean precizându-se că arbitrul în cauză „a acordat gol valabil Braşovului, pentru 1-0, după ce Dorel Stoica a fost faultat clar în propria suprafaţă de pedeapsă“.

Avram va fi ajutat de Mircea Orbuleţ şi Radu Ghinguleac, ultimul fiind un alt „client“ al Universităţii. Ghinguleac este cel care a anulat un gol valabil lui Florin Costea în meciul din optimile Cupei României cu CFR Cluj, încheiat cu victoria cu 1-0 a ardelenilor.

Oficialii Ştiinţei i-au contestat mereu pe ambii foşti preşedinţi ai CCA, Gheorghe Constantin şi Vasile Avram, iar în retur au ajuns la mâna fiilor acestora. După ce Augustus a favorizat Dinamo în meciul cu Craiova, Avram junior este trimis acum să împartă dreptatea la un alt meci al alb-albaştrilor. 

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite