Ştiinţa ar putea reveni pe Ion Oblemenco! Mititelu: „Întind o mână de pace celor care conduc vremelnic oraşul Craiova“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O delegaţie a Universităţii Craiova compusă din preşedintele de onoare Corneliu Andrei Stroe, preşedintele Ion Geolgău şi antrenorul Aurel Ţicleanu urma să se întâlnească în această dimineaţă cu oficialităţile locale pentru a discuta despre posibilitatea revenirii echipei la Craiova.

Întrunirea a fost însă amânată pentru mâine, cei trei neavând cu cine vorbi, primarul interimar Marinică Dincă fiind plecat la Bucureşti.

Încercarea de a face pace cu autorităţile locale a venit la iniţiativa patronului Ştiinţei, Adrian Mititelu, anunţul fiind făcut chiar de el, pe blogul personal.

În ultimele două luni de zile, m-am confruntat cu valuri de solicitări din partea suporterilor Universităţii, fie ei din Craiova sau din alte localităţi. De la sutele de telefoane venite zilnic la sediul Clubului şi până la scrisorile expediate pe adresa Clubului, am constat ceea ce ştiam de foarte mult timp: o dragoste enormă pentru Universitatea Craiova. Din păcate, foarte mulţi dintre ei nu au înţeles nici până acum că nu eu sunt vinovat că echipa noastră joacă la Severin“, a scris Mititelu.

Sunt un om orgolios. Greu mă întorc din drumul meu, şi mândria şi drepatea pentru mine au fost mai presus decât orice altceva. Însă din respect pentru aceşti suporteri, ai celei mai frumoase echipe care au suferit şi suferă în continuare frustări enorme, dar mai ales dorinţa de revanşă, fac un pas înapoi şi întind o mână de pace celor care conduc vremelnic oraşul Craiova“, a mai precizat Mititelu.

„O delegaţie a clubului FC Universitatea Craiova va contacta azi oficial Primăria Municipiului Craiova, în dorinţa de a purta discuţii atât cu reprezentanţii Primăriei, cât şi cu cei ai Consiliului Local, pentru a afla şi punctul dumnealor de vedere cu privire la dorinţa mare exprimată frenetic de suporterii Universităţii Craiova ca echipa să joace meciurile de acasă pe stadionul Ion Oblemenco.

Adrian Mititelu a mai adus un atacant la echipă

Adrian Mititelu se gândeşte la posibilitatea revenirii echipei la Craiova

Mai concret, delegaţia va încerca să ajungă la o înţelegere cu driguitorii oraşului, dar numai în condiţii de minime decente. În această perioadă de la terminarea Campionatului, am tot aşteptat un semnal de la autorităţile craiovene, însă acesta nu a fost dat nici până astăzi. Aşa stând lucrurile, am hotărât să fiu eu cel care să am iniţiativa restabilirii unei relaţii de colaborare şi pentru a-mi demonstra încă o dată buna credinţă“, se mai arată în comunicatul postat de Adrian Mititelu pe blogul său.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite