Ştiinţa, la cel mai slab debut de sezon din ultimii 16 ani! Fanii îl cer pe Piţurcă, Mititelu spune că nu are bani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu un punct în primele trei etape, Craiova face din nou cunoştinţă cu subsolul clasamentului, poziţie pe care s-a zbătut mai tot sezonul trecut. Universitatea a înregistrat cel mai slab debut de campionat din ultimii 16 ani, după ce a fost învinsă cu 1-0, vineri seară, de Victoria Brăneşti.

Ultima dată când Ştiinţa aduna un punct după trei etape se întâmpla în sezonul 1994-1995. Ca o coincidenţă, şi atunci pe banca oltenilor se afla tot Aurel Ţicleanu, iar, după trei etape, echipa era preluată de Victor Piţurcă. Acesta avea să ducă Universitatea pe locul doi, după ce s-a luptat pentru titlu cu Steaua.

Şi, tot ca o coincidenţă, Piţurcă este acum liber de angajament, după ce şi-a dat demisia de la gruparea din Ghencea. „Au fost mai mulţi factori atunci care au dus la situaţia aia. Am plecat după două etape, dar ţin minte că mai mulţi jucători cu care fusesem în pregătire părăsiseră echipa“, a explicat Ţicleanu situaţia din 1994.

Chiar şi în sezonul retrogradării (2004-2005) şi în primul de la repromovare (2006-2007), Universitatea avea mai multe puncte după primele trei etape, două, respectiv patru.

După eşecul de la Buzău, suporterii l-au asaltat cu întrebări pe Adrian Mititelu. Pe blogul patronului Ştiinţei au apărut fel de fel de sfaturi, majoritatea fiind legate de readucerea lui Victor Piţurcă la Craiova, la fel ca acum 16 ani.

Mititelu nu le-a oferit însă un răspuns clar, dar a ţinut să-l apere pe Ţicleanu. „Cu Napoli antrenor nu am avut niciodată emoţii cu echipele mai slab cotate!“, a scris un fan.

Eroare! Atunci juca Florin Costea, asta e explicaţia. Ţicleanu munceşte mult mai mult. Hai să nu mai facem din înfrângeri înmormântări şi din victorii nuntă“, a fost răspunsul lui Mititelu.  

Acesta a afirmat însă că nici el nu a înţeles nimic din jocul echipei la Buzău. „Îl întrebam pe Dănănae ce s-a întâmplat, că eu n-am înţeles mai nimic, dar nimeni nu-mi poate da un răspuns. Dau şi ei din umeri şi nu le vine să creadă ce prestaţie au avut. A fost un meci sub aşteptările chiar a celor mai pesimişti suporteri ai Craiovei. Nu ştim ce s-a întâmplat!“, a spus Mititelu pentru Sport Total FM.

Adevărul este că stăm prost şi cu banii, dar nu că nu mai sunt deloc. Mai avem bani de primit, iar eu cred că în maxim o lună-două vom avea bani suficienţi pentru a nu mai fi probleme“, a mai punctat Mititelu.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite