Craiova: Stejarul roşu american, oferit la „promoţie” primarilor doljeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarii doljeni prezenţi astăzi la şedinţa organizată de Prefectura Dolj în Palatul Administrativ au fost „ofertaţi” cu credite agricole sau pentru fonduri europene din partea CEC Bank dar şi puieţi de stejari roşii americani de provenienţă cât se poate de locală.

Primarii chemaţi astăzi de prefectul Eugen Georgescu la întâlnirea lunară au avut ocazia să asiste, pe lângă discursuri şi informări, şi la sesiuni publicitare. După ce înaltul funcţionar public i-a anunţat pe edili că e cazul să ciulească urechile pentru că urmează să primească ceva gratis, la pupitrul din sală a venit Paul Ionescu, şeful Ocolului Silvic Amaradia. Primarii s-au lămurit însă repede că nu e cazul să se repeadă să prindă oferta.  Ionescu le-a spus că un exemplar adus tocmai de la Ocolul Silvic costă de fapt 0,5 lei cu TVA „Păi n-ai spus, dom’ne, că e gratis?!”, au tunat primarii prezenţi în sală. Şeful Ocolului Silvic a mai precizat că amatorii de chilipiruri sunt invitaţi la intrarea din spate a Prefecturii pentru a vizualiza „oferta” dacă nu cumva, între timp, cele câteva exemplare aduse au fost sustrase de binevoitori.

Finalul prezentării e demn de o reclamaţie la Protecţia Consumatorului. „După ce îl contactaţi, veţi afla adevărul. Ştiţi că unul e preţul anunţat, altul e preţul de vânzare... Dacă aveţi vreo parcelă de teren unde vreţi să faceţi un parc frumos cu stejari roşii americani, puteţi să îi plantaţi cu elevii, să faceţi o acţiune frumoasă comunitară”, le-a spus edililor prefectul Eugen Georgescu.

După oferta Ocolului Silvic, primarii au ascultat şi prezentarea CEC Bank, al cărei reprezentanţi le-au spus cum pot fi accesate creditele pentru cofinanţarea proiectelor pe fonduri europene.

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite