Craiova: Spulberată pe trecerea de pietoni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O craioveancă a fost lovită în seara aceasta pe trecerea de pietoni  de la intersecţia Calea Bucureşti cu strada Nicolae Bălcescu.

Autorul accidentului, un tănăr a cărui identitate nu a fost făcută publică, se deplasa cu o Dacie dinspre kilometrul zero al oraşului în direcţia Bucureşti. „În apropierea intersecţiei cu strada Nicolae Bălcescu, conducătorul auto nu a acordat prioritate la trecerea de pietoni semnalizată cu indicator şi marcaj, accidentând o persoană de sex femeiesc“, a declarat Daniel Petrescu, subinspector în cadrul Poliţiei Rutiere Craiova.

Victima a fost transportată la Spitalul de Urgenţă Craiova. „Din primele investigaţii făcute de către medicii, se pare că victima se află în afară oricărui pericol. S-a stabilit că nu are leziuni osoase. Urmează să îi facă ecograf şi tomograf pentru a descoperi dacă este vorba de leziuni interne“, a mai spus daniel Petrescu.

Martorii spun că tănărul, speriat de accidentul pe care l-a provocat a fugit de la faţa locului Acesta a fost prins de alţi participanţi la trafic care au pornit cu maşinile în urmărirea acestuia. Tănărul a fost prins la câteva sute de metri de intersecţie, în apropierea Pieţei Centrale.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite