Craiova: Spitalul din Băileşti ar putea deveni cămin de bătrâni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Autorităţile locale din al doilea municipiu ca mărime din Dolj s-au revoltat la gândul că unitatea spitalicească, care deserveşte zeci de mii de oameni, ar putea deveni cămin de bătrâni.

Listele cu propunerile de comasare şi reprofilare a spitalelor din ţară, publicate astăzi pe site-ul Ministerului Sănătăţii, au provocat indignare în rândul autorităţilor care au preluat anul trecut administrarea acestor unităţi. „Eu cred că sunt doar nişte propuneri, o neînţelegere... Păi cum vă explicaţi că spitale din orăşele mici precum Segarcea sau Filiaşi rămân neatinse şi dispare spitalul din al doilea municipiu din Dolj, după Craiova?! Nu mi-a comunicat Prefectura sau DSP-ul că aş fi propus pentru aşa ceva. Voi cere şi eu o analiză pertinentă faţă de aceste lucruri”, spus primarul din Băileşti, Costel Pistriţu.
Prefectul de Dolj, Eugen Georgescu, cel care a înaintat ministerului de resort listele cu propuneri, nu a putut fi contactat. Ministerul Sănătăţii a publicat marţi pe site-ul instituţiei listele cu spitalele propuse pentru comasare sau reprofilare (transformare în cămin de bătrâni).

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite