Un doctor a dat în judecată Spitalul de Boli Infecţioase din Craiova după ce a fost sancţionat în cazul unei morţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spitalul de Boli Infecţioase şi Pneumoftiziologie "Victor Babeş" din Craiova.
Spitalul de Boli Infecţioase şi Pneumoftiziologie "Victor Babeş" din Craiova.

Un medic de la Spitalul de Boli Infecţioase şi Pneumoftiziologie "Victor Babeş" din Craiova a acţionat în instanţă unitatea medicală, după ce conducerea l-a sancţionat. Doctorul a fost taxat cu 10% din salariu, timp de o lună, după ce un tânăr pe care l-a tratat de tuberculoză a murit în spital.

Potrivit informaţiilor de pe site-ul Tribunalului Dolj, doctorul Lucian Ioncică a acţionat în instanţă Spitalul de Boli Infecţioase şi Pneumoftiziologie "Victor Babeş" din Craiova la data de 28 decembrie 2011. Pe acelaşi site scrie că acţiunea este o contestaţie a deciziei de sancţionare luate de conducerea unităţii medicale. Este vorba despre măsura adoptată cu o lună înainte de către reprezentanţii Spitalului de Boli Infecţioase de a-l taxa pe doctorul Ioncică cu 10% din salariul de pe o lună, în cazul morţii unui tânăr în spital. Medicul Lucian Ioncică a tratat de tuberculoză un tânăr care a murit în spital.

Doctorul Ioncică a spus că nu face comentarii cu privire la acest subiect.

Citeşte AICI mai multe informaţii despre acest caz:

10% din salariu, sancţiune în cazul unui bolnav care a murit în spital. Un doctor şi mai mulţi colegi vor plăti pentru greşeli în tratarea unui tânăr

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite