Craiova: Spălătoreasă la spital: "Ne jupoaie de vii! Nu avem ce să le punem pe masă copiilor de Paşte!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Simion Ionela spune că abia are bani de pâine.
Craiova: Simion Ionela spune că abia are bani de pâine.

Aproape 100 de salariaţi ai Spitalului Filantropia din Craiova au protestat astăzi în faţa birourilor directorilor, nemulţumiţi că nu şi-au primit toate drepturile salariale. Oamenii spun că au ajuns muritori de foame.

Manifestanţii au strigat că nu au cu ce să traiască, dacă statul nu le va acorda toate sporurile şi salariile prevăzute de lege. Ionela Simion  (41 de ani), spălătoreasă de 25 de ani, spune că s-a ales praful de viaţa ei, în ultimii ani. "Muncesc pe rupte, de cad noaptea la pat frântă. Să ne dea banii pe care ni i-au promis, să nu ne mai ducă cu vorba! Ne jupoaie de vii! Nu avem ce să le punem pe masă copiilor!", a strigat spălătoreasa.

Angajaţii huiduit astăzi în cadrul unui protest spontan, prin care au cerut al treisprezecelea salariu, tichete de masă pe lunile februarie şi martie şi o parte din sporuri, de 15% din salariul de bază, pentru luna ianuarie.

Rămâi pe craiova.adevarul.ro pentru a afla toate acuzaţiile pe care personalul din sănătate le aduce conducerii Spitalului Filantropia.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite