Craiova: Soţia militarului mort la Braşov, în stare de şoc. Familia victimei: "Claudiu trebuia să fie tătic, nu să intre în pământ"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Românul decedat în tragedia aviatică de la Braşov de la începutul săptămânii, căpitanul Claudiu Dragnea, este din Poiana Mare. Soţia militarului, însărcinată în luna cincea, a suferit un şoc la aflarea veştii şi este sub monitorizarea medicilor.

Jurnaliştii israelieni au luat cu asalt aerodromul Boboc

Familia lui Claudiu Dragnea, de 31 de ani (foto jos), care şi-a pierdut viaţa la Braşov, după ce elicopterul în care se afla s-a prăbuşit, aşteaptă să fie adus acasă trupul neînsufleţit al militarului.

image


Soţia militarului, la spital


 Hermina Dragnea (33 de ani), se află internată la Spitalul Universitar Elias, din Bucureşti, în stare de şoc. „Pacienta a primit sedative. Sarcina este în afara pericolului, dar o monitorizăm în continuare”, a declarat dr. Valentin Calu, purtătorul de cuvânt al spitalului. Tatăl căpitanului, Ion Dragnea (foto jos), spune că fiul său va fi înmormântat la Poiana Mare. „Să stea acasă, dacă în lume a avut parte de asemenea sfârşit. Din clipă în clipă poate celălalt copil al meu o să ajungă cu Claudiţă. Suntem traumatizaţi”,  a mărturisit, cu lacrimi în ochi, tatăl militarului decedat, care spune că singura sa dorinţă acum este să afle cauza pentru care elicopterul s-a prăbuşit.

image

Nu trebuia să se întâmple nenorocirea asta! Copilul meu să sfârşească dintr-o dată. După ce o să aibă loc slujba de înmormântare, mă rog la Domnul să găsim răspuns pentru felul în care Claudiu s-a dus dintre noi”, a adăugat tatăl căpitanului. Familia spune că militarul şi-a dorit din tot sufletul să fie tată şi că aştepta cu nerăbdare ziua în care soţia sa va aduce pe lume un băieţel. „Trebuia să fie tătic, nu să intre în pământ. Acum noi cu nora o să ne îngrijim de copilaş, altă soluţie nu avem. Ne doare că va creşte fără tată”, a adăugat Ion Dragnea.


Cercetări în desfăşurare


Claudiu Dragnea, de la Şcoala Militară de Aviaţie „Boboc”, a fost singurul român din elicopterul care luni s-a prăbuşit luni pe crestele munţilor Bucegi, din judeţul Braşov. În elicopterul de tip CH-53 se mai aflau şase militari israelieni, care au decedat.  Anchetatorii iau în calcul ca accidentul să se fi produs din cauza condiţiilor meteo sau a stării aparatului de zbor. Potrivit unor surse militare, cea mai probabilă explicaţie ar fi apariţia în zona de zbor a unui curent de aer puternic, ce nu putea fi detectat.

Rămâi pe craiova.adevarul.ro pentru a afla cum decurge ancheta în acest caz.

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite