Craiova: Solomon a vândut vila de la mare pe 134.000 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul fără drept să-şi exercite funcţia a renunţat la imobilul din cartierul constănţean Palazu Mare. Terenul de 250 de metri pătraţi, cu tot cu vilă, situate aproape de plajă, au ajuns în proprietatea unei familii din Constanţa.

Tranzacţia a avut loc în luna octombrie, anul trecut, la o lună după ce magistraţii Tribunalului Galaţi l-au lăsat în libertate pe edilul judecat pentru fapte de corupţie. Vila şi terenul de 250 de metri pătraţi fuseseră achiziţionate de Antonie Solomon cu un an înainte ca acesta să fie introdus în arest, la cererea procurorilor DNA Piteşti, fiind acuzat de luare de mită şi trafic de influenţă.

Profit de 54.000 de euro

Informaţia a fost făcută publică abia zilele trecute, după ce primarul fără atribuţii şi-a completat declaraţia de avere.  „Am vândut-o pentru că nu ajungem nici măcar o dată pe an acolo. Întreţinerea mă costa foarte mult, şi am găsit soluţia asta fantastică. A fost o afacere bună. Eu am investit 80.000 de euro la vremea aceea şi am dat-o cu 134.000 de euro. Bine că am scăpat de ea. Nu se ducea nimeni acolo“, a explicat Solomon prin telefon reporterului "Adevărul".  Acesta a mai spus că nu îl cunoaşte pe cumpărător, ştiind despre acesta că este un fost director, marinar de profesie.

Află cui i-a vândut Solomon vila de la mare astăzi, în "Adevărul" de Oltenia!

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite