Craiova: Şoferul bătăuş este anchetat pentru că a lovit un pieton

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adrian Cilibiu este cercetat în stare de libertate după ce l-a băgat în spital pe Marian Ionete.

Marian Ionete din Filiaşi a ajuns ieri la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova, după ce primit mai multe lovituri de la un şofer din Târgu-Jiu.
Victima a mers în această dimineaţă la Institutul de Medicină Legală din Craiova pentru a obţine certificat medico-legal, iar în funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale pe care le va primi se poate schimba şi încadrarea juridică în vătămare corporală. Victima a declarat că nu şi-a revenit din starea de şoc.

Marian Ionete, victima

image

Şoferul se grăbea să ajungă la spital

„A sărit cu pumnii pe mine. Nu am mai apucat să spun nimic. M-am trezit plin de sânge la spital. Voi depune plângere împotriva agresorului“, a spus bărbatul. Adrian Cilibiu le-a spus poliţiştilor că a vrut să îi aplice victimei o corecţie pentru că nu a traversat regulamentar. Agresorul se grăbea să ajungă la spital la soţia lui care tocmai născuse. „S-a creat practic un carambol acolo. Primul conducător auto a coborât şi, supărat de cele petrecute, i-a aplicat bărbatului aflat în stare de ebrietate câteva lovituri cu palma şi, probabil, şi cu pumnul, iar victima a căzut. Agresorul a spus că a vrut să-i aplice bărbatului o corecţie“, a declarat comisarul-şef Mauriciu Popa, comandantul Poliţiei Municipiului Craiova.

image
image



Pe imaginile surprinse de camerele video amplasate pe strada Nicolae Titulescu, acolo unde a avut loc accidentul, se vede cum bărbatul este lovit. Martorii au spus că victima a primit un pumn direct în faţă, după care a căzuz inconştient la pământ. Oamenii legii au stabilit că Marian Ionete din Filiaşi avea o alcoolemie de  1,01 miligrame la litrul de alcool pur în aerul expirat. Oamenii legii au început cercetarea şi pentru ultraj contra bunelor moravuri. Agresorul, de 30 de ani, s-a ales cu dosar penal pentru loviri şi alte violenţe. Şoferul din Târgu Jiu nu a vrut să facă declaraţii cu privire la acuzaţii.

Autoturismul agresorului

image
Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite