Craiova: Şmecherul cu BMW riscă 15 ani de închisoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânărul care l-a omorât pe bătrânul de 62 de ani pentru că traversa prea încet strada a fost deferit justiţiei. Comsin Drăgan este acuzat de loviri sau vătămări căuzatoare de moarte şi de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice.

Familia victimei, vrea ca agresorul să plătească pentru fapta comisă şi cere justiţiei să se facă dreptate. „ Tatăl meu a murit cu zile. Nu este posibil să omori un om şi să scapi nevinovat. Fetiţa mea a văzut totul şi a suferit un şoc. Am mers cu ea la doctor, iar acum se simte mai bine“, a spus Ionuţ Rentea, fiul victimei.

 Cosmin Drăgan, agresorul

 

image

Agresorul a dat vina pe bătrân


Cosmin Drăgan le-a spus anchetatorilor că victima a fost cea care a început să îl lovească şi că nu a avut altceva de făcut decât să se apere. Imaginile surprinse de camerele video au arătat însă contrariul. Se vede cum tânărul îl loveşte pe bătrân cu pumnii, după care se urcă în maşină şi plecă de la locul faptei.

image


Drăgan a stat ascuns, după care s-a predat singur

Şmecherul cu BMW a petrecut Paştele alături de prieteni şi familie, după care a mers la poliţie şi s-a predat. Cosmin Drăgan a cerut instanţei până acum să fie cercetat în stare de libertate de trei ori, însă de fiecare dată cererea i-a fost amânată.

Junele de bani gata este recidivist, el fiind condamnat la 8 aprilie 2009 de Judecătoria Târgu-Jiu la doi ani de închisoare cu suspendare pentru complicitate la furt calificat.

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite