Craiova: Şmecherul cu BMW care a ucis un bătrân pe trecerea de pietoni „Presa din Craiova a exagerat atunci când a făcut public cazul meu. Vreau să fiu judecat în alt oraş“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cosmin Drăgan, a omorât în bătaie un bătrân chiar în Vinerea Mare a Paştelui pentru că traversa prea încet strada cu nepoţica lui. Tânărul a fugit de la locul incidentului lăsându-şi victima inconştientă pe trotuar.

Tânărul în vârstă de 23 de ani s-a întors la locul accidentului doar pentru că-şi pierduse brăţara şi i-a mai aplicat bătrânului câteva lovituri. Cosmin Drăgan le-a spus anchetatorilor că victima l-a lovit şi a trebuit să se apere. Imaginile surprinse de camerele video au arătat clar, cum Pavel Rentea a fost bătut cu bestialitate de către şmecherul cu BMW.

Cosmin Drăgan în momentul în care a fost arestat

image

Vrea strămutarea dosarului

Cosmin Drăgan a avut astăzi un nou termen în procesul în care este acuzat de lovituri vauzatoare de moarte şi tulburarea liniştii şi ordinii publice. Avocaţii tânărului nu s-au prezentat, iar procesul a fost amânat pentru data de 6 septembrie. Tânărul a cerut instanţei ca dosarul lui să fie judecat în alt oraş. „ Presa din Craiova a exagerat atunci când a făcut public cazul meu. Vreau să fiu judecat în altă parte“, a spus Drăgan.  

image

În urma necropsiei s-a stabilit că victima a decedat în urma unui stop cardiorespirator şi că nu prezenta urme de violenţă pe corp. „Deocamdată nu se poate stabili dacă şocul provocat de cearta cu şoferul i-a provocat infarctul care a dus la deces. Până atunci cercetările se desfăşoară sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovitură cauzatoare de moarte cu autorul în stare de libertate“, a declarat procurorul Magda Bădescu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj. Cosmin Drăgan a fost arestat la câteva zile de la decesul victimei. Drăgan susţine în continuare că nu a vrut să îl omoare pe Pavel Rentea. Le-a spus poliţiştilor că a fugit de la faţa locului din cauză că a suferit un şoc.

Pavel Rentea împreună cu nepoţica



Nepoata victimei a avut nevoie de terapie

image

Specialiştii au declarat  că evenimentul la care a asistat micuţa de şase ani, nepoata lui Pavel Rentea, are nevoie de terapie pentru a depăşi momentul morţii bunicului ei. Copila a privit neputincioasă cum bunicul ei este lovit cu bestialitate. Cosmin Drăgan a cerut instanţei să fie eliberat sub control judiciar, însă de fiecare dată cererea i-a fost respinsă ca nefondată.


Are antecedente penale

Gigi Drăgan a mai stat opt zile după gratii, însă în anul 2008, nu în arestul poliţiei doljene, ci la Gorj.  Drăgan a fost încătuşat la scurt timp după ce şi-a recunoscut  complicitatea la furt.

image
Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite