Lung junior, la un pas să-l lovească pe antrenorul George Biţă, după meciul cu Oţelul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Victoria cu Oţelul Galaţi, scor 3-0, a stârnit o mare bucurie în rândul jucătorilor de la Universitatea Craiova, care au scăpat astfel de retrogradare.

Alb-albaştrii s-au manifestat după meci ca şi cum ar fi luat titlul, bucuria lor arătând însă presiunea enormă în care au jucat. Silviu Lung junior a venit după meci spre antrenorul George Biţă, în faţa căruia a făcut o săritură ca în filmele cu maeştrii de arte marţiale.

Piciorul său s-a oprit la câţiva centimetri de capul lui Biţă, tehnicianul, surprins de valenţele elevului său, strângându-l apoi părinteşte la piept pe Lung junior.  

Portarul Ştiinţei a dezvăluit la final că nu doar finanţatorul Adrian Mititelu a plâns după meciul, ci toţi componenţii echipei.

Am terminat un sezon în care am avut multe neplăceri, ne-am concentrat la maximum pentru această întâlnire. A fost un meci crucial pentru noi, poate cel mai important din acest sezon. Cu toţii, la final, am plâns, nu numai domnul Mititelu. Am jucat cu sufletul, pentru că iubim Craiova“, a spus Silviu Lung junior.

„Am avut emoţii, toată lumea din club s-a gândit numai la această partidă. Aveam doar varianta victoriei. Băieţii au jucat extraordinar, victoria a fost meritată. Asigurăm că de la anul Universitatea nu va mai fi în luptă la retrogradare“, a spus şi managerul Universităţii Craiova, Laurenţiu Reghecampf.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite