Craiova: Silviu Bogdan nu a fost lăsat să îşi depună dosarul pentru preşedinţia AJF Dolj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Silviu Bogdan anunţă că vrea să schimbe imaginea fotbalului doljean
Silviu Bogdan anunţă că vrea să schimbe imaginea fotbalului doljean

Principalul contracandidat al lui Nicu Neagoe la preşedinţia Asociaţiei Judeţene de Fotbal Dolj, Silviu Bogdan s-a dus la sediul AJF pentru a-şi depune candidatura. Dosarul a fost respins motivându-se faptul că nu întruneşte condiţiile necesare pentru a candida.

Mâine va fi ultima zi în care candidaţii îşi pot depune dosarele pentru şefia AJF Dolj, alegerile urmând să fie pe 19 decembrie. Alături de Silviu Bogdan a venit şi candidatul pentru postul de vicepreşedinte, Georgel Cioc. Cei doi au fost opriţi de casiera AJF Dolj, care le-a respins dosarele. „Mi s-a părut incredibil faptul că nu îmi este primit dosarul, care este unul complet, şi nu înţeleg de ce doamna secretară nu l-a primit pentru a-l înregistra. Nu era de competenţa dumneaei să decidă dacă este sau nu complet, ci doar să îi dea un număr de înregistrare. Biroul Comitetului Executiv este cel care decide dacă este sau nu complet sau valabil şi dacă am dreptul să candidez sau nu“, a delcarat Silviu Bogdan. 

Acesta s-a arătat indignat de atitudinea oficialilor AJF şi a specificat faptul că nu se va opri aici. „Mi se pare incredibil ce se întâmplă la AJF şi nu îmi dau seama de ce se teme actualul preşedinte, pentru că eu îmi doresc ca alegerile să fie corecte şi nu înţeleg de ce a dat ordin doamnei secretare să nu îmi primească dosarul. Actualul preşedinte trebuie să accepte şi concurenţa, pentru că AJF Dolj nu este a dânsului şi fiecare dintre noi are dreptul să candideze. Din ce am văzut astăzi, mi se pare că la AJF nu se face nimic fără ştirea domnului Neagoe şi toată lumea se teme să facă ceva fără acordul dânsului“, a încheiat singurul contracandidat al lui Nicu Neagoe.
 
Actualul preşedinte al AJF, Nicu Neagoe, nu a putut fi contactat pentru a lămuri situaţia.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite