Craiova: Sezonul reducerilor intră pe ultima sută de metri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În perioadă de criză craiovenii pot să cumpere haine la preţuri foarte mici
În perioadă de criză craiovenii pot să cumpere haine la preţuri foarte mici

Clienţii au profitat din plin de reducerile oferite de magazinele de haine şi încălţăminte, care s-au bătut în oferte promoţionale.

În majoritatea buticurilor din Oltenia, preţurile sunt şi de două ori mai mici la majoritatea produselor. Dacă în urmă cu o lună o bluză uşura portofelul de aproape 130 de lei, în acest sfârşit de săptămână aceasta nu mai costă nici 40 de lei. Reduceri mari s-au făcut şi la blugi, obiect nelipsit din garderoba oricărei femei. Preţul unei perechi de pantaloni a plonjat spectaculos de la 90 de lei la doar 25 de lei, iar cel al unei fuste sexy de la 120 de lei la 60 de lei. Pe unele etichete la cămăşi şi pulovere sunt afişate chiar şi câte patru preţuri, semn că proprietarii magazinelor sunt dispuşi să scadă oricât pentru a-şi vinde marfa, mai ales că mai au doar o săptămână la dispoziţie, după care sezonul de reduceri se va închide oficial.

Reduceri Craiova


Femeile, cele mai încântate de promoţii


Clientele nu au mai ţinut cont de criză şi s-au bucurat de preţurile mici pentru a-şi înnoi garderoba cu tot felul de obiecte vestimentare, pe care cu greu şi le-ar fi putut permite înainte de sezonul de reduceri. „În perioada asta mi-am luat o mulţime de haine al căror preţ era redus şi de trei ori. De câţiva ani aştept cu nerăbdare sezonul de promoţii, când toate sunt mult mai ieftine şi cu banii pe care îi dădeam pe un obiect îmi pot cumpăra chiar trei, patru produse“, a spus Silvia Popa din Craiova.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite