Radiologia de la Spitalul de Boli Infecţioase s-a blocat, după ce aparatul a scos fum. Bolnavii de TBC, trimişi în oraş să facă radiografiile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bolnavii de tuberculoză şi pneumonie de la Spitalul de Boli Infecţioase şi Pneumoftiziologie "Victor Babeş" nu mai pot face radiografii în spital, pentru că serviciul de radiologie nu mai funcţionează.

Medicii de la Spitalul de Boli Infecţioase şi Pneumoftiziologie "Victor Babeş" din Craiova ne-au spus că azi dimineaţă, începând cu ora 10.00, serviciul  de radiologie de la Dispensarul TBC a fost blocat. Doctorii ne-au povestit că aparatul a scos fum şi că, speriaţi să nu facă probleme mai serioase, au oprit investigaţiile. În această situaţie, bolnavii de tuberculoză şi cu afecţiuni pulmonare sunt trimişi să-şi facă radiografiile cu plată, în sistem privat. "S-a simţit un miros de ars la radiologie şi atunci s-a decis întreruperea serviciului, ca să nu apară ceva rău. A fost chemată firma de service iar mâine dimineaţă, la prima oră, se va rezolva problema", a precizat doctorul Cornel Miu, coordonatorul judeţean al Programului Naţional de Tuberculoză.

"Ar putea fi ceva de la un cablu", a declarat şi managerul unităţii medicale, conferenţiar doctor Iulian Diaconescu.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite