Craiova: Service-urile sunt la mare căutare în această perioadă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronii spun că încasările au crescut cu aproximativ 7% faţă de luna trecută.Oltenii scot din buzunar câteva sute de lei pentru echiparea maşinii pentru iarnă.

Majoritatea şoferilor apelează la service-urile porofesioniste,  fac o revizie a autoturismului de la un capăt la altul şi nu se uită la bani, plătesc atât cât scrie pe factură. „Am probleme cu unghiul de fugă şi vreau să verific şi frânele. Maşina este cam veche, are 12 ani, şi nu mă pot juca cu viaţa mea şi a altora, ţinând cont că sunt şofer de taxi“, a declarat Ion Purcaru.

Pachete promoţionale pentru clienţii fideli

Patronii service-urilor auto se întrec în oferte promoţionale care mai de care. „Pot spune că în această perioadă avem câte 15 clienţi în plus pe zi. Tocmai de aceea am introdus şi pachete promoţionale pentru clienţii fideli. Majoritatea şoferilor care vin la noi primesc bonus schimbul de ulei şi mici reparaţii. Reducerile pot ajunge şi până la 15%“, a spus Carmina Poiană, manager service auto.

Unii şoferi mai spun că au apelat şi la service-urile de cartier, însă le-au făcut treaba pe jumătate şi mai mult de mântuială. „Sincer, dacă te duci la un service neautorizat plăteşti mai puţin, dar mecanicii nu prea îşi dau interesul, se uită să termine mai repede şi să pleci pentru a veni următorul client. În Craiova astfel de locuri sunt în toate cartierele, iar nimeni nu ia nicio măsură“, a spus Marian Călin.

Pe timp de iarnă şoferii trebuie să schimbe multe la maşini. „În primul rând trebuie să schimbe cauciucurile, să verifice uleiul, antigelul, sistemul electric, ştergătoarele şi, ce este cel mai important, să verifice frânele. O inspecţie în amănunt durează aproximativ trei ore. Preţurile sunt pentru orice buzunar, nu depăşesc 250 de lei“, a spus Gabi Stoenescu, mecanic.   

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite