Craiova: Seminar pentru absorbţia fondurilor europene destinate dezvoltării resurselor umane

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zeci de beneficiari ai proiectelor finanţate prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane au participat astăzi la un seminar organizat de Organismul Intermediar care implementează programul în Oltenia.

Întâlnirea a avut ca scop îmbunătăţirea ratei de absorbţiei a fondurilor derulate prin program, beneficiarii primind sfaturi în acest sens de la reprezentanţii instituţiei. Aceştia au oferit lămuriri suplimentare referitoare la aplicarea unei instrucţiuni emisă de directorul Autorităţii de Management din cadrul POS DRU în luna aprilie.

Având în vedere participarea  la  seminar a reprezentanților organizațiilor care au demarat implementarea proiectelor  la începutul acestei luni,  aferente celor 4  contracte  noi, încheiate în luna martie   în  valoare totală  de 7.922.080 lei, în cadrul discuțiilor s-au abordat  subiecte de interes care vizează mecanismul prefinanțării, rambursării cheltuielilor, raportările  tehnnico – financiare privind implementarea proiectelor, măsurile de evitare a  cheltuielilor neeligibile și s-a  răspuns la întrebările adresate de către participanți.  
La  data curentă  Organismul Intermediar Regional pentru Programul   Operaţional  Sectorial  Dezvoltarea  Resurselor  Umane  Regiunea Sud - Vest     Oltenia gestionează  un număr de  77  proiecte   finanțate  din POSDRU, cu o valoare totală  de  327.112.306,72  lei.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite