Şeful secţiei unde a fost internat tânărul tratat de TBC, care a murit: "Nu mi s-a cerut o notă explicativă, nu ştiu nimic"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Medicul Paul Gingă, şeful Secţiei 1 de la Spitalul de Boli Infecţioase, unde un tânăr a fost internat după care a murit, spune că nu i s-a cerut nicio explicaţie pentru ce s-a întâmplat în secţia pe care o conduce.

Doctorul Paul Gingă ne-a spus astăzi ce informaţii cunoaşte despre cazul tânărului care în această lună a fost tratat de TBC pe secţia sa, după care a murit. "Nu cunosc multe date, nu ştiu nimic mai mult decât s-a aflat. Vă pot spune doar că, în dimineaţa cu pricina, eu l-am înlocuit pe medicul de gardă, pe doctorul Mihai Olteanu, când am şi aflat despre această situaţie. Dar până la acest moment nu mi s-a comunicat nimic oficial, nu mi s-a cerut o notă explicativă", a declarat medicul Paul Gingă, şeful Secţiei 1, unde lucrează doctorul Lucian Ioncică. Medicul Ioncică a tratat de TBC un tânăr de 31 de ani, care a murit în Secţia de Terapie Intensivă la data de 7 mai.

Deces fără explicaţii

Sorin Ovidiu Frăţilă, de 31 de ani, din Galicea Mare, a fost internat la 1 aprilie la Spitalul de Boli Infecţioase "Victor Babeş", fiind diagnosticat cu tuberculoză. După o lună şi jumătate de spitalizare, tânărului i s-a făcut rău şi a fost transportat cu SMURD-ul la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova, unde a murit. Medicul Lucian Ioncică, cel care l-a tratat pe bolnav de TBC, fost manager şi director adjunct al spitalului, a spus că va face declaraţii zilele următoare.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite