Craiova: Sediu nou pentru Agenţia pentru Dezvoltare Regională

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marilena Bogheanu, directoarea ADR Oltenia. Foto:arhivă
Marilena Bogheanu, directoarea ADR Oltenia. Foto:arhivă

Instituţia care se ocupă de implementarea Programului Operaţional Regional va inaugura mâine un sediu ultramodern în centrul oraşului.

După mai mulţi ani, timp în care ADR Oltenia a funcţionat în Palatul Administrativ şi a fost de multe ori la un pas de a fi dată afară, organismul a reuşit să finalizeze reabilitarea unei clădiri din bani europeni, dar şi din fonduri ale consiliilor judeţene din regiune.
Agenţia a reuşit să obţină în 2008 675.000 de euro fonduri PHARE pentru achiziţia unei clădiri în centrul oraşului, situată nu departe de Teatrul Naţional „Marin Sorescu”. A mai fost însă nevoie de alţi bani pentru ca imobilul să poată găzdui organismul care gestionează fonduri europene de sute de milioane de euro. „Au mai fost însă necesare fonduri suplimentare în vederea reabilitării, extinderii şi modernizării acestuia, precum şi dotării cu echipamente necesare derulării activităţii la parametri optimi, fonduri pe care le-am obţinut prin intermediul axei de Asistenţă tehnică a POR dar şi prin contribuţia celor cinci Consilii Judeţene” a precizat directoarea ADR SV Oltenia, într-un comunicat de presă remis presei craiovene.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite